..

Active-vaatwassers van Miele - Tijdelijk tot € 150,- retour


Getest op een lange levensduur

Miele hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Er worden dan ook hoge eigen gesteld aan het productieproces en het materiaalgebruik. Geen enkel ander merk test haar apparaten zo grondig als Miele. We onderwerpen onze afwasautomaten namelijk steekproefsgewijs aan een genadeloze duurproef. Pas als de afwasautomaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele.

Duurproef rekken
Tijdens de kwaliteitstests worden realistische condities nagebootst. Zo worden de besteklade en rekken zwaar beladen: de besteklade tot wel 3 kilo, het bovenrek met 10 kilo en het onderrek met maar liefst 20 kilo. Onder deze extreme omstandigheden worden de rekken automatisch 100.000 keer in- en uitgetrokken.

Duurproef deur
Tijdens de lange levensduur van het apparaat wordt de deur vanzelfsprekend veel gebruikt. Een duurproef bootst het gebruik van de deur tijdens de zeer lange levensduur na: met een speciale machine wordt de deur maar liefst 100.000 keer automatisch geopend en gesloten.

Perfect reinigingsresultaat
Om de perfecte reinigingsresultaten te kunnen blijven garanderen, wordt het was- en droogresultaat regelmatig gecontroleerd. Zo krijgt zelfs hardnekkige vervuiling geen kans in een Miele-afwasautomaat!