Algemeen service

Door onze specialisatie en ervaring kunnen wij u optimale service verlenen bij reparaties aan uw apparatuur. Wij zijn daarnaast Gecertificeerd Miele Reparateur en repareren ook als u een Miele Service Certificaat heeft afgesloten bij een ander bedrijf. Op onze reparaties geven wij een volledig jaar garantie. Het is ook mogelijk apparaten voor service rechtstreeks bij onze vestigingen aan te bieden. Klik hier voor een reparatie aanvraag.

Een nieuw apparaat wordt bij u afgeleverd en (vaak inbegrepen bij de prijs) voor u geplaatst en aangesloten op de bestaande aansluiting. Bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine wordt geplaatst, transportbeugel wordt verwijderd, slangen aangekoppeld, (indien nodig) aangesloten op trekschakelaar, afgesteld, getest en we leggen uit hoe de machine werkt. U kunt het apparaat natuurlijk ook zelf afhalen of alleen laten bezorgen. Ook voor het inbouwen van apparaten hebben wij gespecialiseerde monteurs die de apparaten vakkundig bij u thuis kunnen inbouwen.

Onze lage voorrijkosten zijn in het gehele service gebied gelijk! Voor het maken van een afspraak kunt u een van onze winkels bellen of door het invullen van ons contact-formulier of reparatie-formulier.