Nieuwsberichten


Mevrouw Hoff wint de C3 Complete Black Diamond.

(Bron: stadsblad Zaanstreek 02/2017)

ZAANDAM - Bij Miele Speciaalzaak Zaandam was afgelopen vrijdag de prijsuitreiking van de Miele stofzuiger C3 Complete Black Diamond. De uitreiking maakte onderdeel uit van de speciale Miele Innovation Centre Winactie. Mevrouw Hoff uit de wijk Westerwatering in Zaandam was de gelukkige winnares. Ze vertelde dat ze ontzettend blij was met het cadeau, vooral omdat dit de eerste keer van haar leven was dat zij iets heeft gewonnen. "Wij zijn trots dat wij in onze recentelijk verbouwde winkel aan haar namens Miele Nederland de stofzuiger mochten uitreiken", aldus Miele Speciaalzaak Zaandam. 

"We hebben mevrouw Hoff nog verblijd met een mooie bos bloemen en een doos stofcassettes. Daarna hebben we met elkaar gezellig koffie gedronken. Mevrouw Hoff was op de fiets naar onze winkel gekomen. Als extra service hebben wij de stofzuiger bij haar thuis afgeleverd", aldus Miele Speciaalzaak Zaandam, in 2016 bekroond tot Miele Innovation Centre Zaandam.
Miele Speciaalzaak Zaandam biedt haar klanten een totaalplaatje: verkoop en reparatie van alle Miele-, Liebherr-, Bosch- exclusief en AEG-premiumapparaten, zowel vrijstaande- als inbouwapparatuur. Ook voor onderhoud en reparaties aan (espresso)koffiemachines, stofzuigers, ovens, magnetrons en meer kunnen mensen terecht. Het bedrijf verzorgt tevens de installatie van afzuigkappen, ovens, magnetrons, stoomovens, kookplaten, afwasmachines, inclusief alle benodigdheden en bijvoorbeeld het plaatsen van wandcontactdozen, kranen, vervangen gasslangen en afvoerpijpen voor afzuigkappen. 
"Een bij ons gekocht apparaat wordt geplaatst (en eventueel ingebouwd) en aangesloten door onze eigen monteurs. We nemen als de klant dat wil de oude machine mee en voeren ook de verpakkingmaterialen af. Ook voor nazorg kunnen mensen bij ons terecht. Wij zijn al 49 jaar officieel Miele Dealer en Miele Service Partner. Als de klant dus onverhoopt een probleem aan zijn apparaat heeft, kunnen onze monteurs dat oplossen, ook voor reparaties in de garantieperiode. Datzelfde geldt als klanten een Miele Service Certificaat hebben afgesloten. Ook dan kunnen wij de reparatie uitvoeren. In bijna alle gevallen lossen wij storingen binnen twee werkdagen na aanmelding op. Ons servicegebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Er wordt bij ons gewerkt met een vast tarief, of u nu in Zaandam, Amsterdam, Alkmaar of Den Helder woont. 
Miele Speciaalzaak Zaandam bevindt zich op Zuiddijk 15 in Zaandam. Op dit moment is er opruimingsuitverkoop, waardoor vele machines zeer scherp geprijsd zijn. De nieuwste Miele WDB 030 WPS kost bijvoorbeeld tijdelijk 899 euro. Meer informatie via tel.: 075-6172071/075-6169833, de website www.mijnwitgoedspeciaalzaak.nl of e-mail: info@mwspeciaalzaak.nl. De winkel is maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur geopend en zaterdag van 9.30 tot en met 16.00 uur.

Bekijk hier het nieuwsbericht


Miele Schoorl geeft stokje door aan Miele Zaandam


Hans Stoop, Miele Schoorl

(Bron: Stadsblad Alkmaar 01/2017)

SCHOORL – Hans en Ann Stoop, samen het vertrouwde, deskundige gezicht achter Miele Schoorl, geven na 35 jaar het stokje door aan Miele-specialist Zaandam. Afgelopen week ontvingen zij vele hartverwarmende berichten, kaarten en cadeaus van cliënten, kennissen, familie en vrienden. “Zoveel belangstelling doet ons natuurlijk erg goed”, zegt Hans die zich in de toekomst nog meer gaat bezighouden met bestuurlijke functies zoals bij De Blinkerd.

Hans was 47 jaar betrokken bij Miele. In het begin bij Miele Nederland, later bij de firma Kunnen in Alkmaar en de laatste 35 jaar als zelfstandig ondernemer. “We hadden cliënten in de hele regio, van Beverwijk tot en met Den Helder. Miele Zaandam is sinds 1968 net als Hans en Ann deskundig, betrouwbaar Miele-specialist, maar dan in de regio Zaandam. Hans en Ann kennen dit bedrijf al jarenlang. “Wij stoppen ermee, maar er verandert verder niet veel”, weet Hans. “Klanten kunnen rekenen op net zoveel deskundigheid, service, discretie en snelheid zoals ze van ons gewend waren. Zo hoeft men zich ook geen zorgen te maken over bijvoorbeeld extra kosten omdat monteurs uit Zaandam moeten komen. Alles blijft hetzelfde.”

Bekijk hier het nieuwsbericht

Bekijk hier onze nieuwsbrief