Miele € 100,- refund actie!

WKE 130 WPS € 100.-refund actie

Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele haar wasmachines aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen.

Tijdelijke actie
Vanaf 1 april tot en met 31 mei 2017 ontvangt u bij aanschaf van een actiemodel W1-wasmachine van Miele maar liefst € 100,- retour.
De volgende typenummers maken onderdeel uit van de actie:

  • WKB 120 WCS (€ 899.- na refund)
  • WKE 130 WPS (€ 1079.- na refund)

Vraag hier een offerte aan


Wederom heeft Miele de succesvolle actie verlengd,
nu t/m 31 augustus 2017!

Miele W1-wasautomaten met TwinDos
Ontvang tijdelijk het beste wasmiddel voor één jaar wassen cadeau!

Tegenwoordig heeft u keuze uit veel wasautomaten met een automatisch doseersysteem voor wasmiddel. Echter, maar één kan het perfect: de Miele W1 TwinDos. Alleen Miele biedt namelijk een uniek, automatisch doseersysteem met een 2-fasen-wasmiddel voor een bewezen, onovertroffen schone was. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert - geheel automatisch - het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. Bovendien bespaart u maar liefst 30% aan wasmiddel!

Bij aankoop van een W1-wasautomaat met TwinDos ontvangt u t/m 31 augustus 2017 een wasmiddelpakket UltraPhase 1 en 2 cadeau. Goed voor 1 jaar wassen!*

W1 TwinDos

 

TWINDOS

 

TWINDOS

* Miele-wasmiddel voor 250 wasbeurten (5 per week) cadeau: = 7 cartridges UltraPhase 1 = 5 cartridges UltraPhase 2
* Actie wegen groot succes verlengd t/m 31 augustus 2017